uniek cadeau

Volg jij mij al op Facebook?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Volg jij al de Facebook pagina van Onze geschiedenis in kleur?

Op zoek naar een uniek cadeau?

Ik maak het voor u!

Je kent het wel, je moet voor iemand die alles al heeft een cadeau kopen, maar je weet echt niet wat. Of je wilt een echt origineel cadeau, waar iemand de rest van zijn leven echt van kan genieten. Dat kan!

Stuur mij een oude zwart-wit foto die dierbaar is voor de persoon en ik maak er een kunstwerk van. Door middel van een handmatige inkleuring bewerk ik de oude zwart-wit foto tot een gekleurd geheel.

Deze inkleuring kunnen we natuurlijk op verschillende manieren verwerken tot een uniek cadeau. Een mooie wanddecoratie op fine-art fotopapier, des gewenst ingelijst. Of een super mooie afdruk op hoogwaardig acrylaat of aluminium-dibond. Een echt uniek cadeau!

Wat voor zwart-wit foto’s komen in aanmerking?

  • Portretten
  • Familie- / Groeps-foto’s
  • Mooie beelden uit bijvoorbeeld de geboorteplaats of een andere dierbare plek.
  • Alles is mogelijk

Een voorbeeld van een inkleuring.

Hier laat ik zien hoe een inkleuring gaat van het begin tot het einde. Wil jij dat ook? Neem dan contact met mij op en ik zorg er voor dat jouw dierbare zwart-wit foto ook met de grootste zorg verwerkt wordt naar een mooie kleuren versie.
Informatie aanvraag

Wil je dat ik een uniek kunstwerk voor u maak op basis van jouw foto? Neem dan contact met mij op via het formulier hiernaast voor extra informatie.

Helaas, deze functie is uitgeschakeld