Over mij

Perry Dolmans

DE GESCHIEDENIS IN KLEUR

Wij hebben de geschiedenis vooral in zwart wit leren kennen. Vooral foto's van voor 1970 zijn over het algemeen in zwart wit genomen. Ik laat jullie de wereld van voor 1970 in kleur zien.

Aangenaam, ik ben Perry Dolmans, woonachtig in Antwerpen. Graag wil ik jullie kennis laten maken met de wereld van voor 1970……voor 1970 in kleur! De geschiedenis in kleur dus.

Met behulp van de moderne technologie kleur ik handmatig historische zwart wit foto’s. Dit doe ik geheel met de hand, laag voor laag, kleur voor kleur. Op deze manier behoud ik de controle over de kleuren. De controle die jou zou missen als je de foto’s zou laten inkleuren door kunstmatige intelligentie.

Ik ben vooral bezig met foto’s uit de periode 1860 – 1970, maar alles is mogelijk. Naast foto’s ben ik ook bezig met het inkleuren van zwart-wit video’s. Dit wordt gedaan met behulp van kunstmatige intelligentie.

Ook ben ik bereikbaar voor opdrachten en maatwerk. Heeft u een zwart wit foto uit het verleden, die u graag zou willen laten inkleuren? Neem dan contact met mij op en dan bekijken we de mogelijkheden.

Hier onder vindt u een voorbeeld van een ingekleurde zwart wit foto. Dit kan ik uiteraard ook voor uw zwart wit foto’s doen. Wilt u weten hoe? Neem dan contact met mij op*.

Helaas, deze functie is uitgeschakeld