Resultaat inkleur verloting

Perry Dolmans / ingekleurde foto's / / 0 Comments / Like this

Enkele weken geleden heb ik op Facebook een inkleuring van 2 foto’s verloot. Het enige wat de deelnemers moesten doen is mee doen….meer regels waren er eigenlijk niet.

Heel veel toffe reacties heb ik mogen ontvangen en zowel als op Facebook zelf als in mijn Messenger, kreeg ik veel leuke berichten met bijgevoegde foto’s. Iedereen moest en zou winnen…..erg toffe en mooie verhalen voorbij zien komen met bijbehorende foto’s.

Het was een grote verrassing, er kwamen meteen verhalen over die tijd, bijna 60 jaar geleden. Het was hun eerste vakantie samen.

Ellen Wester

De resultaten

Uiteindelijk kan er maar 1 iemand de winnaar zijn en op woensdag 24 juni maakte ik bekend dat Ellen Wester had gewonnen. Ze had via messenger 2 toffe foto’s gestuurd. 1 van haar ouders die net verloofd waren en 1 van haar vader met zusje. Afgelopen week heb ik haar de inkleuringen gestuurd en toevallig bleek het ook nog eens de 81ste verjaardag van haar moeder te zijn…..prachtig!

Benieuwd naar de resultaten?

Ik begreep van Ellen dat beide ouders en een groot deel van de familie erg genoten hebben van de inkleuringen en de verhalen uit vervlogen tijden kwamen direct naar boven.

Ook iemand verrassen met een ingekleurde foto?

Ook jij kan iemand verrassen met een inkleuring van een dierbare foto. Het is eventueel mogelijk om de inkleuring afgedrukt te ontvangen in een mooie lijst. Benieuwd? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.
Geef een reactie

Helaas, deze functie is uitgeschakeld