Antwerpen 1910 – 1920

Perry Dolmans / Video / / 0 Comments / 3 likes

Mijn eerste video die ik ooit liet inkleuren door de computer was een filmpje over Antwerpen in de periode 1910 – 1920. Dat vond ik zelf een erg leuk filmpje om eens in kleur te zien.

Onlangs werd ik door Tom Stappers geattendeerd op een andere film over Antwerpen, ook de periode 1910 – 1920. Er zitten wel een aantal de zelfde beelden in, maar ook veel nieuwe beelden. Erg tof om te zien.

Deze heb ik wederom laten inkleuren door de computer met behulp van kunstmatige intelligentie en ik heb de snelheid aangepast. Tevens heb ik de beelden rustiger gemaakt door gebruik te maken van deflicker software.

Kijken jullie nog eens mee naar Antwerpen van 100 jaar geleden….in kleur?

Wil je nog meer van dit soort ingekleurde films zien? Neem dan een kijkje op onze Youtube pagina of onze Facebook pagina.

 

Geef een reactie

Helaas, deze functie is uitgeschakeld